Lata dagar...

Igår så drog vi ut på sjön igen. Det var så fruktansvärt varmt här hemma och eftersom katterna inte får gå ut än på några dagar så kan vi inte öppna dörrarna eller knappt fönstrena heller...
Vi hade tänkt att kanske åka över till Östra Silen men eftersom väderprognoserna såg minst sagt ostadiga ut så skippade vi det. Vi har fortfarande förra årets resa till grannsjön i åtanke och den återresan var INTE kul!

Faktum är att jag fick bada redan strax utanför hamnen. I BH och trosor dessutom. Vi hade nämligen surrat fast den nya gummibåten plus årorna men tyvärr inte tillräckligt bra. När Peter drog på litegrann så flög båda årorna i och Angelina var naturligtvis helt förtvivlan. Det var bara att dra av sig klänningen och hoppa i och hämta dem. Mamma= dagens hjältinna. Tur att det var typ 23 grader i vattnet :))


Vi drog till ett av våra favvoställen, Lakeviken. Solen gick strax i moln men det gjorde nästan ingenting. Det var härligt varmt och vindstilla...


Här var det perfekt med nya gummibåten eftersom man måste ankra en bit ifrån stranden. Skitbra att kunna forsla in Angelina och badleksaker utan att hon behöver simma. Dessutom älskar jag att ro omkring i gummibåt. Jag avverkade ett antal sådana här när jag var liten kan jag avslöja men det blev välanvända i alla fall...


Lina plåtar pappa med Hello Kittykameran...


Lina med sina nya tänder...


Vi låg i och badade i princip hela eftermiddagen och sen drog vi till båtholmen och ja...vi badade där med...underbart skönt i vattnet nu!


Grillat till middag naturligtvis...


På kvällen blev det alldeles fantastiskt fint väder när vi trodde att det skulle bli regn...


Millan i kvällssolen...

Avrundade kvällen med att mysa i båten med lite film och godsaker...var ganska trötta efter allt badande alla tre....

Under natten kom dock regnet och det rejält! Vaknade imorse av att det bara öste ner men sen klarnade det upp lite i alla fall. Lina och jag lekte på stranden medan Peter städade båten...Vi hade hoppats på att solen skulle kika fram men det ville den inte riktigt göra tyvärr så vi for hem istället.
Peter drog direkt till Karlstad för att inhandla lite saker till båten och jag och Angelina har slappat en stund. Nu ska vi cykla upp till Årjäng och ta en fika tänkte vi.
Hoppas på att vädret blir något bättre framåt helgen så att vi kan åka ut på en riktig långtur. Imorgon såg det inget vidare ut så då kanske man skulle passa på att åka och kolla in den där fästningen i Halden...vi får se....vi tar det som det kommer...det underbara med semester:))


Kommentarer
Postat av: Glännert

Minnsa ja inte fel så va de inte vi som förbrukade dom..... dom va hela ända till morsan skulle pröva dom!

2011-07-01 @ 19:44:20
Postat av: Tessan

Ja det har du fanimej rätt i!! Sen käkade råttorna upp en vet jag...

2011-07-02 @ 00:45:16
URL: http://flowerroad.blogg.se/
Postat av: Mamma

Det där har jag inget minne av hörrni. Jag tor ni fått allt det om bakfoten. Men om det nu skulle vara så, så var jag säkert värd att ta en tur i den efter alla gånger jag blåst upp den till er. Kram mamma

2011-07-04 @ 11:00:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback