Ljuvliga sommarvärme...

Ååå vad härligt det är med riktig sommar! Trots att jag mestadels går inne hela dagarna så njuter jag till fullo. OK...i eftermiddags blev det lite för varmt inne på cafét så då åkte luftkonditioneringen på men det är ingen sak när man har tillgång till en sådan:))

Hade hoppats på att det fina vädret skulle hålla i sig nu en bra stund framöver men tyvärr ser det ut som om helgen ska regna bort igen om man får tro rapporterna. Jäkla skit! Vill att de ska ha FEL FEL FEL. Vi hade ju tänkt oss ut med båten ju!

Här har vi en till som älskar sommaren. Inte så mycket som krävs. Sol och lite
vatten så är Lina nöjd. Igår åkte vi dessutom och tog ett kvällsdopp så då hade jag en minst sagt glad liten tös. Hon har spenderat hela denna eftermiddag också med att bada och hoppa studsmatta. Kvällen avslutades med lite nagelvård utomhus (läs: klippa naglar och måla den i sjutusen olika färger). Sova vill hon dock inte göra....

Nu är det bara två dagar kvar på den här mastiga arbetsveckan och imorgon jobbar jag för ovanlighetens skull förmiddag istället för eftermiddag. Kan vara skönt att komma hem en fredag i någorlunda tid. Känns inte som om jag har ett värst kul liv för tillfället...

Nu ska jag nanna kudden och läsa lite nyheter. Läste ut Peter Robinsonboken igår så nu får det bli en ny tur till bibblan. Ska försöka att få tag på "Sockerbomben i min hjärna". Den fanns inte här i Årjäng men dock i Töcksfors då det borde väl gå ganska så snabbt att få hit den. De som har läst den säger att den ska vara superintressant.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback