Shopping

Måste vara nattsuddandet under helgen som har gjort sig påmint för jag somnade när jag lade Angelina (vid niotiden) och vaknade nyss efter ett par timmars sömn och trodde på allvar att jag hade sovit hela natten! Det var väldigt längesedan något liknande inträffade. Undrar när jag kommer att somna igen nu???

Inte så konstigt heller förresten att jag är trött för det har varit en lång dag. Fick mycket att göra på jobbet eftersom det kom in den ena smörgåstårtan på beställning efter den andra så jag jobbade över nästan en timme. Sen kastade vi oss direkt iväg till Töcksfors för lite shoppande och kom inte hem förrän efter åtta.

Idag var det riktigt kul att shoppa. Delvis för att jag hittade i stort sett allt jag ville ha och delvis för att det är så himla mycket lättare för mig nu att hitta kläder som passar. Nästan allt man provar sitter bra och det är väldans mycket roligare att köpa kläder i stl. 38/M istället för 46.

Det var bara sminket som jag inte fick med mig hem (det köper jag på Alexanders imorgon) annars så fick min garderob både nya shorts, kjol, huvtröja, trosor, skjorta. Ska fota imorgon och lägga ut så får ni se. Är mer än nöjd. Hittade dock inga toppar/linnen som jag ville ha men det tar vi en annan dag.
Stefan fick också en snygg tröja och Peter hittade både shorts, byxor och sandaler.

Imorgon är jag ledig igen och då får vi se vad jag och Lina hittar på...Önskemål från hennes sida: leka med tågbanan, sjunga och rita. Låter väl bra? Hon ska klippa sig i alla fall på eftermiddagen och så ska vi till bibblan och fixa nya böcker, det vet jag. Det blir nog bra...

Natti natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback