Tjugonionde veckan

Idag var det andra bullar när jag ställde mig på vågen än förra veckan. Minus 1,5 kg, det vill säga 67,9 kg. Jättebra jobbat av mig tycker jag att bryta den dåliga trenden. Eftersom jag hade gått upp förra veckan så blir ju siffrorna väldigt stora men jag väger faktiskt även 0,5 kilo mindre än för två veckor sedan. Det går sakta men säkert nedåt.
Den här matveckan har varit ganska så bra trots att jag var på trerätters i fredags och kalas i söndags. Jag har fuskat lite litegrann men inget svullande. Det märks att man börjar närma sig målvikten nu för det minsta lilla snedsteg ger ganska stora konsekvenser på vågen...Har tränat tre gånger denna vecka också och det hjälper ju till. Matchemat är kanon att ha färdigt även om det inte passar att följa varje dag. Väldigt lättvindigt att veta vad man ska laga varje dag så slipper det bli någon panikinsats i köket som kanske inte blir så bra LCHF-mässigt. Jag ska lägga upp nya varje söndag tänkte jag.

Nu vill jag verkligen passera den där 20-kilosspärren som är så nära så nära. Bara två hekto kvar! Tjugo kilos viktnedgång är en magisk siffra. Sen har jag "bara" drygt 7 kilo kvar tills jag är nöjd. Det har gått så fort och det har mestadels varit väldigt enkelt.
Det bästa av allt tycker jag är att min kropp har "hängt med" i viktnedgången. Inte alltför mycket hängande löst skinn men det beror nog mestadels på den allsidiga träningen. Nu ska jag försöka inrikta mig på ännu mera att tighta till kroppen med coreövningar och magövningar. Det är ju sådant man kan göra hemma varje dag egentligen men det blir sällan av tyvärr...Jag har några månader kvar tills bikinin ska på så det är bara att köra igång. Den här sommaren ska jag slippa att skämmas på stranden...(kommer jag antagligen göra ändå för jag HATAR att bära bikini men gör det ändå när det är riktigt varmt..)
Ser nu fram emot en ny vecka och hoppas att jag i alla fall kan ta mig förbi 20 kilosgränsen tills nästa tisdag.

Kommentarer
Postat av: Anders

Heja heja! Du är min största LCHF-inspiration. Själv vill jag under 70 innan jag är nöjd. Bara nåt kilo kvar :)

2011-02-15 @ 20:18:02
URL: http://astonsson.se
Postat av: Tessan

Vad kul Anders att jag kan inspirera dig...antar att LCHF funkar då?

2011-02-15 @ 23:02:04
URL: http://flowerroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback